Despre noiVilla urbana este o agentie imobiliara cu experienta, a carei activitate are drept obiect furnizarea unei game complete de servicii in domeniul real estate, cerintele si interesele clientilor nostri fiind intotdeauna pe primul plan.

Proprietari, ocupanti sau investitori, clientii nostri sunt considerati parteneri de afaceri si beneficiaza de solutiile optime din partea consultantilor nostri.

Villa urbana trateaza planul fiecarui partener cu seriozitate, profesionalism si promptitudine, oferind o forma reala ideilor dumneavoastra.

Ca agentie imobiliara din Ploiesti, mentinem un nivel inalt de servicii de consultanta si un mediu business de calitate, incredere, respect, responsabilitate si performanta.

Prin experienta agentilor nostri imobiliari, ne putem mandri cu standarde ridicate, ce au in centru profesionalismul si integritatea. Lucrul in echipa, implicarea si entuziasmul de care dam dovada, ne ajuta sa gandim inovativ, dar sa actionam practic.

Prin intermediul specialistilor nostri oferim pachete de servicii integrate, personalizand fiecare cerere si oferta, partenerul de afaceri cat si obiectivele acestuia fiind tratate cu maxima atentie.

Ne propunem sa oferim clientilor nostri cea mai reusita experienta atunci cand vine vorba despre o tranzactie imobiliara, fie ea vanzare, cumparare sau inchiriere.Consideram ca este de datoria noastra nu doar sa gasim o proprietate potrivita clientului, ci sa gasim proprietatea ce reprezinta clientul, combinatia perfecta intre cerintele clientului, pret, locatie, facilitati si design.